Prenerbjudande och utlottning

Nästa nummer av Fighter Magazine blir historiskt. Det är första gången tidningen har ett dubbelomslag, dvs att tidningen har två omslag. Den ena omslagssidan är Magnus Cedenblad och den andra är Alexander Gustafsson.

Missa inte Specialutgåvan, boka ditt ex redan nu, 2 nr för 99:-.

Nästa nummer av Fighter Magazine är en specialutgåva inför UFC-Sweden. Den har precis gått i väg till tryck och kommer till prenumeranterna den 6 april och i butik den 10 april. Du kan nu förhandsbeställa tidningen genom att ta del av vårt erbjudande på 2 nr för 99:- om du beställer innan den 28 mars. Då har du också chansen att vinna i utlottningen av 3 t-shirts från Affliction.

24 mars, 2012 – 06:43

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.

Barbour Jacka Barbour Jacka Barbour Jacka dam Barbour international Jacka barbour jacka outlet barbour jacka dam