Ernesto Hoost besöker National Camp 2012

National Camp 2012 är ett stort träningsläger på Bosön som arrangeras i Svenska Kickboxningsförbundets regi i samarbete med Bosöns Idrottsfolkhögskola. Ambitionen är att bli det största, mest omfattande och kompetenta träningslägret för stående kampsport i Europa. Malin Ewerlöf Krepp vi skrivit om tidigare och Ernesto Hoost är alltså två av instruktörerna och inspiratörerna under sommarlägret.

Ernesto Hoost på wikipedia

SKF National Camp 2012 går av stapeln 8-12 augusti på Bosöns Elitidrottscentrum på Lidingö, Stockholm. Nyheter om lägret släpps fortlöpande på SKF National Camps hemsida

Arrangören bakom National Camp 2012 släppte idag nästa stora nyhet i instruktörsväg för sommaren läger. Ernesto Hoost flygs in från Holland och kommer hålla en tvådelad Clinic lördagen den 11 augusti. 2012-08-11.

23 mars, 2012 – 13:10

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.