Ernesto Hoost besöker National Camp 2012

Arrangören bakom National Camp 2012 släppte idag nästa stora nyhet i instruktörsväg för sommaren läger. Ernesto Hoost flygs in från Holland och kommer hålla en tvådelad Clinic lördagen den 11 augusti. 2012-08-11.

National Camp 2012 är ett stort träningsläger på Bosön som arrangeras i Svenska Kickboxningsförbundets regi i samarbete med Bosöns Idrottsfolkhögskola. Ambitionen är att bli det största, mest omfattande och kompetenta träningslägret för stående kampsport i Europa. Malin Ewerlöf Krepp vi skrivit om tidigare och Ernesto Hoost är alltså två av instruktörerna och inspiratörerna under sommarlägret.

Ernesto Hoost på wikipedia

SKF National Camp 2012 går av stapeln 8-12 augusti på Bosöns Elitidrottscentrum på Lidingö, Stockholm. Nyheter om lägret släpps fortlöpande på SKF National Camps hemsida

Fighterpodden Avsnitt 26 - Bröderna Teymur

Kommentarer