Svenska rankingen för pro-kickboxning är släppt

Nils Widlund och Therese Gunnarsson som vi rapporterat om regelbundet om förra året är rankade som ettor i sina respektive klasser.

Ta del av den aktuella rankinglistan. Läs mer om SKF PRO hur rankingen går till och om pro-regelverket

Nyligen släpptes den svenska proffsrankingen för pro-kickboxning i Sverige. Det är första gången en aktuell rankinglista för pro-sektionen inom Svenska Kickboxningsförbundet presenteras officiellt sedan pro-reglerna blev godkända av Kampsportsdelegationen den 28 oktober förra året.

11 mars, 2012 – 08:21

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.

Barbour Jacka Barbour Jacka Barbour Jacka dam Barbour international Jacka barbour jacka outlet barbour jacka dam