Trailer Kimura Talent 2

Förhoppningen är att liksom förra året att hitta nästa stora svenska MMA-stjärna. Nytt för årets Kimura Talent är att deltagarna går uttagningsmatcher, vinnarna går vidare i programmet och kommer under en veckas tid att träna tillsammans, vägledda och coachade av välkända tränare.Snart är det dags för första avsnittet i Kimura Talent 2. Premiär är 5 mars kl 20.00 och här kan du se den senaste trailern för programmet.

25 februari, 2012 – 07:08

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.

Barbour Jacka Barbour Jacka Barbour Jacka dam Barbour international Jacka barbour jacka outlet barbour jacka dam