Eddy Bengtsson gör comeback i brottning

Eddy Bengtsson som i senaste MMA matchen sågs besegra Istvan Kalmar på The Zone ’Unbreakable i maj gör comeback i brottning. Eddy väger in ikväll och tävlar imorgon på SM i brottning som avgörs i Kalmar 26-27 november. Tidigare i år har Eddy också tagit ett brons på FILA VM i grappling och vunnit Robban Cup, greko-romersk brottningsturnering, där han vann över den svenska mästaren 2010 i finalen. På damsidan i brottningen har det brutit ut ett olympiskt paragrafbråk som handlar om vem som skall få brottas för Sverige på OS i London, Sofia Mattsson eller Ida-Theres Nerell.

Eddy Bengtsson på Sherdog: http://www.sherdog.com/fighter/Eddy-Bengtsson-40718

Svenska Brottningsförbundet: http://www.swedewrestling.se/

Olympiskt paragrafbråk, Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/brottning/article13983908.ab

Eddy Bengtsson som i senaste MMA matchen sågs besegra Istvan Kalmar på The Zone ‘Unbreakable i maj gör comeback i brottning. Eddy väger in ikväll och tävlar imorgon på SM i brottning som avgörs i Kalmar 26-27 november. Tidigare i år har Eddy också tagit ett brons på FILA VM i grappling och vunnit Robban Cup, greko-romersk brottningsturnering, där han vann över den svenska mästaren 2010 i finalen.

På damsidan i brottningen har det brutit ut ett olympiskt paragrafbråk som handlar om vem som skall få brottas för Sverige på OS i London, Sofia Mattsson eller Ida-Theres Nerell.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer