Vinn ringsidebiljetter till Rumble of The Kings

Fighter Magazine lottar ut 2 ringsidebiljetter till 2 olika vinnare. Totalt 4 ringsidebiljetter står således på spel till ett totalt värde på 4380 kr.

Svara på följande fråga:
Vad heter Jörgen Kruths motståndare på Rumble of The Kings den 26 november 2011.
1. Ray Sefo
2. Bob Sapp
3. Yusuke Kawaguchi

Vi drar en vinnare blan de rätta svaren. Skicka ett mail till marko.gyllenland@fightermag.se senast onsdagen den 23 november klockan 15.30. Ange även din adress om du är den lycklige vinnaren.

OBS Vi kommer att skicka biljetterna per rekomenderat brev som således måste hämtas ut på posten på torsdag eller fredag.

Som om det inte var nog kommer vi att skicka ett gratis nummer av Fighter Magazine till alla som mailar in svar och som har svarat rätt på frågan.

Lördagen den 26 november går Rumble of The Kings på Hovet i Stocholm. Nu har du chansen att vinna fina ringsidebiljetter till tävlingen. Dessutom ett gratis nummer av tidningen till alla som deltar i tävlingen och svarar rätt på frågan. Klicka här för mer information.

23 november, 2011 – 10:02

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.

Barbour Jacka Barbour Jacka Barbour Jacka dam Barbour international Jacka barbour jacka outlet barbour jacka dam