Superior kör igång fightermanagement

Pressrelease idag från Babak Aghavali, VD på Superior Group International, om det nystartade management bolaget Superior Management: ”- Det är väldigt kul att vi har fått så mycket positiv uppmärksamhet från fighters och organisationer. Detta tror jag beror mycket på vår erfarenhet av att vi själva driver en internationell MMA gala, då vi vet vad fans, organisationer och media har för krav. För oss handlar inte det bara om vanlig klassisk management, utan även att lyfta MMA. Vi vill få fler personer att bli nyfikna på sporten och det gör vi genom att uppmärksamma idrotten via våra fighters.” Läs hela pressreleasen här.

Framtidens managementbolag

MMA är idag världens snabbast växande sport, och marknaden kring den har växt och förändrats markant under de senaste 10 åren. I och med detta har kraven från organisationer, galor och fans blivit högre. Därför har Superior Management grundats för att tillgodose dessa höga krav, och för att bidra till att höja den idrottsliga nivån av MMA.

Superior Management tycker att det är viktigt att belysa sporten MMA ur ett positivt perspektiv och hjälpa fighters i deras karriär både medialt och sportsligt. Managementbolaget rustar sina fighters och förbereder de för att klara av att tävla och marknadsföra sig i världens största organisationer, och för att nå sina personliga mål. Bolaget hjälper dessutom fighterna att stärka sin karaktär på rätt sätt och få ut sina personliga varumärken internationellt.

Management teamet kommer att handplocka unga talanger med potential via sina scouter runt om i världen. Dessutom öppnar de upp dörrar för andra duktiga idrottstalanger från andra sporter att inleda en MMA karriär, för att visa de hur optimal MMA egentligen är. Företaget vill bygga upp sina idrottsmän som förebilder för unga personer, för att skapa ett intresse hos dem att börja träna eller satsa på en idrottslig karriär inom sporten.

Ändamålet för Superior Management är att få fler personer att bli intresserade av MMA, och visa vilken fantastisk sport den verkligen är.

”- Det är väldigt kul att vi har fått så mycket positiv uppmärksamhet från fighters och organisationer. Detta tror jag beror mycket på vår erfarenhet av att vi själva driver en internationell MMA gala, då vi vet vad fans, organisationer och media har för krav.

För oss handlar inte det bara om vanlig klassisk management, utan även att lyfta MMA. Vi vill få fler personer att bli nyfikna på sporten och det gör vi genom att uppmärksamma idrotten via våra fighters.”

(Babak Aghavali, VD Superior Group International)

Superior Management är ett svenskt stockholmsbaserat bolag som tillhör Superior Group International.
I Superior Group International ingår Superior Wear, Superior Challenge och Superior Management.
Superior Management innefattar fyra olika affärsområden som, PR & media, träning, sponsring och försäljning, och juridik. Tolv personer är engagerade i företaget, och dessa är managers, säljare, PR personer, tränare, och scouter. Alla inom företaget har lång erfarenhet av kampsporter och MMA.

Pressrelease idag från Babak Aghavali, VD på Superior Group International, om det nystartade management bolaget Superior Management:

”- Det är väldigt kul att vi har fått så mycket positiv uppmärksamhet från fighters och organisationer. Detta tror jag beror mycket på vår erfarenhet av att vi själva driver en internationell MMA gala, då vi vet vad fans, organisationer och media har för krav.

För oss handlar inte det bara om vanlig klassisk management, utan även att lyfta MMA. Vi vill få fler personer att bli nyfikna på sporten och det gör vi genom att uppmärksamma idrotten via våra fighters.”

Läs hela pressreleasen här.

Fighterpodden Avsnitt 26 - Bröderna Teymur

Kommentarer