Martin Svensson får titelchans i Skottland

Den 19 november går SFC 5 ”Rivals” i Glasgow, där John Cullen skulle möta Paul Reed i match om den vakanta fjäderviktstiteln. Skotten Reed har dock dragit sig ur galan och då får skånepågen Martin Svensson (8-2) chans på titeln. Martin sågs senast besegra just Paul Reed på The Zone FC Unbreakable i våras. SFC meddelar att de hoppas få Paul Reed att utmana vinnaren om fjäderviktsbältet senare. Kanske blir det en rematch mellan Martin Svensson och Paul Reed, efter den mycket jämna matchen på The Zone FC Unbreakable i våras? Där vann Martin bältet på delat domslut.

Läs mer på SFC.se.Den 19 november går SFC 5 ”Rivals” i Glasgow, där John Cullen skulle möta Paul Reed i match om den vakanta fjäderviktstiteln. Skotten Reed har dock dragit sig ur galan och då får skånepågen Martin Svensson (8-2) chans på titeln. Martin sågs senast besegra just Paul Reed på The Zone FC Unbreakable i våras.
SFC meddelar att de hoppas få Paul Reed att utmana vinnaren om fjäderviktsbältet senare. Kanske blir det en rematch mellan Martin Svensson och Paul Reed, efter den mycket jämna matchen på The Zone FC Unbreakable i våras? Där vann Martin bältet på delat domslut.

Fighterpodden Avsnitt 26 - Bröderna Teymur

Kommentarer