Martin Svensson får titelchans i Skottland

Läs mer på SFC.se.Den 19 november går SFC 5 ”Rivals” i Glasgow, där John Cullen skulle möta Paul Reed i match om den vakanta fjäderviktstiteln. Skotten Reed har dock dragit sig ur galan och då får skånepågen Martin Svensson (8-2) chans på titeln. Martin sågs senast besegra just Paul Reed på The Zone FC Unbreakable i våras.
SFC meddelar att de hoppas få Paul Reed att utmana vinnaren om fjäderviktsbältet senare. Kanske blir det en rematch mellan Martin Svensson och Paul Reed, efter den mycket jämna matchen på The Zone FC Unbreakable i våras? Där vann Martin bältet på delat domslut.

17 oktober, 2011 – 17:33

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.

Barbour Jacka Barbour Jacka Barbour Jacka dam Barbour international Jacka barbour jacka outlet barbour jacka dam