Mauler vs Janitor på UFC 141

Matchningen Alexander ”The Mauler” Gustafsson vs Vladimir ”The Janitor” Matyushenko var planerad till UFC 133, men blev inställd på grund av skada för den sistnämnde. Matchen kommer dock att bli av, meddelar UFC. Detta på UFC 141 i Las Vegas, där även tungviktarna Alistair Overeem och Brock Lesnar kommer att drabba samman. Tipstack till Malevolent!


Matchningen Alexander ”The Mauler” Gustafsson vs Vladimir ”The Janitor” Matyushenko var planerad till UFC 133, men blev inställd på grund av skada för den sistnämnde. Matchen kommer dock att bli av, meddelar UFC. Detta på UFC 141 i Las Vegas, där även tungviktarna Alistair Overeem och Brock Lesnar kommer att drabba samman.
Tipstack till Malevolent!

Fighterpodden avsnitt 17 - Inför Superior Challenge 15 med gästerna Zebastian Kadestam, Simon Sköld och Papy Abedi

Kommentarer