Biljettsläpp för The Zone Unbreakable

Nu är biljetterna släppta för The Zone FC Unbreakable som äger rum den 7 maj i Göteborg. Fightermag har tidigare presenterat den första matchen för galan, en titelmatch i fjädervikt mellan Martin Svensson och Paul Reed. Biljetter samt mer information om ’Unbreakable’ hittar du här.

Den 7 maj är det dags igen för The Zone FC i Lisebergshallen i Göteborg. Nya galan har fått namnet Unbreakable och öppnar för ett riktigt starkt matchkort i och med första matchsläppet. Matchen mellan Martin Svensson (7-2-0), Frontier MMA och Paul Reed (16-8-1), Olympians MMA UK, kommer att gälla bältet i fjädervikt. Se Titelmatch klar för Unbreakable

Reed lär bli en hård nöt att knäcka även för bjässen Svensson, speciellt med tanke på Reeds senaste match på The Zone Inferno – vinsten över fjäderviktslöftet Hamid Corassani.

Biljetter till The Zone FC Unbreakable hittar finns på ticnet.
Mer information om den kommande galan: The Zone FC.

Nu är biljetterna släppta för The Zone FC Unbreakable som äger rum den 7 maj i Göteborg. Fightermag har tidigare presenterat den första matchen för galan, en titelmatch i fjädervikt mellan Martin Svensson och Paul Reed. Biljetter samt mer information om ‘Unbreakable’ hittar du här.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer