Fighter Extreme 2009

Fighter Extreme 2009 är en mixad kampsportsgala och ett samarrangemang mellan Fitnessfestivalen och tidningen Fighter Magazine, som kommer att gå på Fitnessfestivalen på Svenska Mässan den 6 december. Fighter Extreme var bland de första ut med mixade galor och konceptet har visat sig vara mycket populärt och lockat över 1500 personer.

Fighter Extreme 2009 kommer att innehålla matcher i thaiboxning, shootfighting, submission wrestling och professionell MMA. Dessutom kommer publiken att kunna få uppleva uppvisningar i olika kampsporter mellan matcherna.

Thaiboxning är ett populärt och givet inslag på dessa galor. Denna gång kommer vi att få se flera intressanta thaiboxningsmatcher i B-klass över 3 x 2 minuter.

Shootfightingmatcherna på Fighter Extreme 2009 har SM-status och är en avslutning på året på Swedish Shootfighting League 2009. De två främsta i varje viktklass efter ett rankingsystem gör upp om att bli svensk mästare. Det återstår några deltävlingar under året för att få fram de två främsta i varje viktklass. Så här ser rankingen ut just nu med tre deltävlingar kvar innan den stora finalen.

Submission Wrestling är en sport på frammarsch, med flera lovande fighters i landet. Sporten är mycket teknisk och man vinner matchen på submission, dvs. att den ena fightern ger upp genom att klappa ut. Spektakulära, actionfyllda täta drabbningar mellan två skickliga utövare utlovas.

Tävlingen kommer även att innehålla två professionella matcher i MMA. Det blir proffsmatcher i MMA med fighters med Göteborgprofiler som får möta meriterat motstånd.

Mixade galor är ett underhållande koncept för den som gillar kampsport. De olika sporterna bryter av varandra och publiken sitter på nålar under de cirka tre timmar som showen pågår. Räkna med tuffa tag i ringen på Fighter Extreme 2009. Den kommer inte att lämna någon oberörd. Att uppleva en fightinggala live och känna adrenalinet från ringside och höra smällarna från kampen och se två fighters göra upp man mot man, det är den huvudsakliga anledningen till att gå på Fighter Extreme 2009.

Insläpp: 10.00
Matchstart: 13.00
Biljetter köpes på Ticnet.
Biljettpris: 295:-
VIP/Ringside: 395:-
(Inträde till Fitnessfestivalen ingår)

Fighters kommer att börja presenteras inom kort.

Den officiella hemsidan har precis kommit upp:
http://www.fighterextreme.se/

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer