Sherdog.com rankar Alexander Gustafsson som 3:e intressantaste Europen

Alexander Gustafsson, 22 år Från Stockholm Shoot och Shooters MMA är i hetluften. Sherdog har listat honom som den tredje mest intressanta fightern från Europa som inte har något avtal med någon större promotion än.

De skriver så här:

”If MMA promotions held fighter drafts, Gustafsson would be a clear No. 1 pick. The giant light heavyweight has rightfully earned his nickname “The Mauler” after totally thrashing all of his opponents thus far. This Stockholm Shooter combines good wrestling as well as takedown and submission defense with scary knockout power. His composure inside the ring is exceptional for a young fighter. Gustafsson has the makings of a future champion.”

Till hela listan

Fighterpodden Avsnitt 26 - Bröderna Teymur

Kommentarer