Tre nya svenska världsmästare i kickboxning!

Den 23-26 november arrangerades WTKA:s VM i kickboxning i Viareggio i Italien. Sverige tog sex medaljer varav tre guld.

Svenskarnas resultat:Josefine Olsson, – 65 kg, guld i KL (med lowkicks), brons i LC, Ironman NordanstigChristoffer Winslott, -86 kg, guld i LC, Combat AcademyFredrik Nordqvist, -64 kg, guld i KL (med low kicks), Combat AcademyChristopher Wallin, -86 kg, silver i KL (med low kicks), samt även brons i LC, Combat AcademyRichard Johansson, -71 kg, brons i KL (med low kicks), Combat AcademyFredrik Nilsson, +91 kg, 4:e plats i LC, Ironman NordanstigAndreas Rundlöf, -81 kg, 5 plats i KL (med low kicks), Combat Academy

Fighterpodden avsnitt 42: Vi går igenom skandalen kring Conor vs. Khabib, men blickar även framåt då vi pratar med Ulf Elm om BJJ-SM samt med Sadibou Sy som går match nu i helgen på PFL.

Kommentarer